De Melker M-Check Compact Next

Plug & Play douchesysteem voor optimale legionellapreventie

Water- en energiebesparend
Legionellaveilig water is letterlijk van levensbelang. Met de nieuwe De Melker M-Check Compact Next geef je de legionellabacterie geen kans. Dit douchesysteem voor maximaal zes douches is ontwikkeld voor sauna’s, wellnesscentra, de recreatiesector, zorgcentra, horeca en sportgelegenheden. Het systeem is eenvoudig te installeren. En met De Melker M-Check Compact Next bespaar je ook nog eens water en energie.

Voorkom legionellabesmetting
De Melker M-Check Compact Next spoelt op het juiste moment met een minimale hoeveelheid water en is energiezuinig. Zo voorkom je besmetting met de legionellabacterie. Bovendien voldoe je daarmee aan de wettelijke verplichting om aan legionellapreventie te doen.

Plug & Play
De Melker M-Check Compact Next is door professionele installateurs makkelijk te installeren in nieuwbouw en bestaande bouw. Dat is letterlijk Plug & Play: unit ophangen, sensoren monteren, water aansluiten, stekker erin en klaar! Vervolgens kun je De Melker M-Check Compact Next naar wens (laten) inregelen en eventueel integreren in het gebouwbeheersysteem (GBS). Gebruiksvriendelijk, makkelijk en veilig!

Kies voor De Melker M-Check Compact Next. Neem contact op voor meer informatie of een afspraak via info.sanitair@melker.nl of +31 318 52 48 00.

sluiten