De Melker M-Check Compact Next

Optimale legionellapreventie voor nieuwbouw en bestaande bouw

 

Klaar voor gebruik in vier stappen
De Melker M-Check Compact Next is hét douchesysteem voor maximaal zes douches om legionellabesmetting te voorkomen. In vier stappen is het systeem klaar voor gebruik:
1. Unit ophangen
2. Sensoren monteren en aansluiten
3. Waterzijdig aansluiten
4. Stekker in de contactdoos
Dat is dus letterlijk Plug & Play. En De Melker M-Check Compact Next heeft nog meer voordelen.

Voldoen aan wettelijke eisen
Met De Melker M-Check Compact Next krijgt de legionellabacterie geen kans. Daarmee voldoen eigenaren en beheerders van onder meer zwembaden, sauna’s, sportclubs en zorgcentra aan de wettelijke plicht om aan legionellapreventie te doen. Met De Melker M-Check Compact Next kunnen gebruikers water- en energiebesparend kalendergestuurd spoelen, tijdgestuurd spoelen en handmatig spoelen.

Drie slimme configuraties
De Melker M-Check Compact Next is eenvoudig te installeren in nieuwbouw en bestaande bouw. U kunt het douchesysteem inzetten in drie configuraties:
1. Als zelfstandig douchesysteem voor maximaal zes douches
2. Met De Melker 3-wegklep en sleutelbediening voor handmatig spoelen met (heet) water als extra preventiemaatregel
3. Met De Melker 3-wegklep en De Melker M-Check Switch voor thermische desinfectie, registratie hiervan, online beheren en inzien van het douchesysteem
Bovendien is het douchesysteem door middel van een hyperlink of modbus te integreren in ieder gebouwbeheersysteem (GBS).

Wilt u weten welke voordelen De Melker M-Check Compact Next voor uw klant of relatie heeft? Dan laten we u die graag zien. Neem contact op voor meer informatie of een afspraak via info.sanitair@melker.nl of +31 318 52 48 00.

sluiten